stiri Braila – debraila.ro

Dragomir ar vrea sa puna o pancarta la Stadionul de Atletism pentru ca brailenii sa stie cine este proprietarul: Ministerul Sportului, nu Primaria Braila

Primarul Marian Dragomir si-ar dori ca municipalitatea sa monteze in fata Stadionului de Atletism o pancarta prin care sa-i informeze pe braileni ca Ministerul Tineretului si Sportului este proprietarul obiectivului. Edilul spune ca ministerul a refuzat ca Primaria sa preia in administrare stadionul, care in prezent este o ruina.

„Urmeaza ca la un moment dat, nu stiu daca acest guvern sau urmatorul, sa faca un studiu pentru a vedea care sunt costurile de reabilitare a stadionului si in functie de acest lucru el va fi reabilitat sau nu de catre minister. Eu imi doresc sa il preluam. In madatele trecute, Consiliul Local Municipal a votat o hotarare privind preluareaa stadionului, insa ministerul nu a fost de acord. Ma gandesc foarte serios daca ar trebui sa punem o pancarta in acea zona si sa spunem ca acest stadion apartine de Ministerul Sportului, care este direct responsabil pentru modul in care arata”, a declarat primarul.

Stadionul de Atletism a fost reabilitat ultima oara in urma cu aproape 20 de ani.

Comentarii