stiri Braila – debraila.ro

Dragomir ar asfalta si noaptea strazile Brailei, dar ii e frica de „gura lumii” | „Unii ar spune ca facem lucrari de mantuiala la lumina lunii”

O braileanca i-a propus primarului Marian Dragomir, prin intermediul unui comentariu postat pe o retea de socializare, ca lucrarile de asfaltare si plombare a strazilor din municipiu sa fie efectuate pe timpul noptii. „Strazile noastre sunt foarte inghesuite. In timpul zilei este trafic. Lucrari, trafic, etc etc. Noi nu putem evolua chiar deloc?!?”, se arata in comentariu.

Edilul recunoaste ca o astfel de abordare ar ajuta la fluidizarea traficului in timpul zilei, insa o refuza categoric. Dragomir este convins ca se vor gasi destule persoane care vor contesta calitatea acelor lucrari si vor spune ca sunt facute noaptea pentru a nu da dovada de transparenta”.

„Va imaginati ce ar mai comenta unii? Ca facem lucrari de mantuiala la lumina lunii? (…) Unii vor spune ca facem asa pentru a incerca astfel sa mascam anumite lucruri. Nu o vom face. Vom putea intalni si o opozitie a societatii care a castigat licitatia, deoarece ar trebui sa aiba costuri suplimentare cu plata orelor pe timp de noapte. E mai bine ziua”, a declarat primarul.

Comentarii