stiri Braila – debraila.ro

Dragomir: „Am inceput ecologizarea tuturor intrarilor in oras. Vreau curatenie 100%”

Primarul Marian Dragomir a anuntat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a inceput ecologizarea tuturor intrarilor in municipiu, urmand ca actiunea sa continue si in cartiere. „Toate gunoaiele vor disparea”, a promis edilul.

„Am inceput, in aceasta perioada, cu o actiune de ecologizare a tuturor intrarilor in oras. Am inceput de la podul de la Soseaua Buzaului catre giratoriul de la Soseaua Vizirului. Facem ecologizare in ceea ce priveste taierea intregii vegetatii si incarcarea tututor gunoaielor din acea zona. La fel pe Focsani, Baldovinesti si intrarea in oras dinspre Galati, pe Soseaua Veche”, a spus primarul.

Dragomir a avertizat firmele de salubritate care au contracte cu Serviciul de Utilitate Publica, Administrare si Gospodarire Locala ca nu accepta decat curatenie in proportie de 100%, nu si alte estimari.

„Cel ma important lucru pe care l-am comunicat societatilor de salubrizare este ca ar trebui sa evitam situatia in care noi estimam ca s-a facut curatenie in proportie de 30%, 70% sau alt procent. S-a facut curatenie 100% sau nu s-a facut deloc. Locatiile ecologizate vor fi transmise Politiei Locale, astfel incat sa fie depistati cei care, la ceas de noapte, vin si arunca din nou gunoaie”, a conchis edilul.

Comentarii