stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu, singurul consilier local care nu a votat acordarea titlului de cetatean de onoare Ancai Dragan si Aurorei Simionescu

Simona Draghincescu, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului National Democrat, este singurul consilier local municipal care nu a vrut sa participe la votul pentru acordarea titlului de cetatean de onoare astrofizicianului Aurora Simionescu si roboticianului Anca Dragan.

Propunerile, care apartin consilierilor liberali, au fost catalogate de Draghincescu ca fiind „electorale”. Totodata, presedintele PND a apreciat ca Aurora Simionescu si Anca Dragan „sunt la inceput de cariera”, aratand ca acordarea titlului trebuie sa fie „incununarea unei cariere de succes”

„Am vazut comentariul senatorului Boboc, candidat la Primarie, si cred ca sunt propuneri electorale, in speranta ca vor mai lua si ei trei voturi, in afara de cele doua pe care le au, de la PSD, laudand fiica primarului Simionescu. Eu ma abtin nu pentru ca nu le apreciez pe cele doua tinere, ci pentru ca domnul primar nu trebuia sa accepte pe ordinea de zi o astfel de propunere”, a spus Simona Draghincescu.

Consilierul municipal a mai adugat faptul ca a propus in trecut doi braileni pentru titlul de cetatean de onoare, insa nu s-a ajuns la votul in Consiliul Local: „Si eu am propus doua persoane pentru titlu, dar nici macar nu au ajuns pe ordinea de zi. Nu s-a pus in discutie, dar pentru acestea s-a pus. Este optiunea domnului primar”.

Consilierii locali AU VOTAT / Brailencele Aurora Simionescu si Anca Dragan, cetateni de onoare ai Brailei

Comentarii