stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND) vrea REFERENDUM local pentru statiunea Lacu-Sarat, daca consilierii comunei nu schimba decizia si nu se asociaza cu Primaria Braila si CJ | „Avem posibilitatea sa facem ceva foarte bun impreuna si voi va puneti piedica unii altora”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) considera ca respingerea de catre consilierii locali din comuna Chiscani a proiectului privind aprobarea „Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara a Statiunii Lacu Sarat” este cea mai proasta decizie politico-administrativ-economica” pe care a vazut-o vreodata, afirmand ca Primaria Chiscani nu va putea „niciodata” sa dezvolte statiunea fara sprijinul Primariei Braila si a Consiliului Judetean.

Cand am citit aceasta informatie mi s-a parut ca este ireal.. am crezut initial ca este o gluma proasta dar… nu-i. (…)  Eu nu vreau sa cred ca a fost o decizie intentionata. Eu cred ca este doar o eroare si va fi corectata in curand. (…) Ce investitor mare si serios mai are chef sa vina pe aici cand vede asemenea animozitati, decizii aberante sau credeti ca aceia nu citesc sau nu stiu ce-i pe aici? De multe ori, in ultimii ani, am avut sentimentul ca nu vrem sa mergem inainte. Acum sunt sigura! Cand am mai vazut si „politicieni” care lauda aceasta decizie incredibil de proasta, cum se bucura chiar pentru ca statiunea Lacu Sarat va ramane numai in administrarea Chiscaniului, fara Primaria Braila si fara Consiliul Judetean Braila, m-am cutremurat. Eu stiu ca in politica sunt prea multe orgolii si mult prea putine fotolii dar daca vreti sa mergem mai departe, sa evoluam, sa ne dezvoltam”, a scris politicianul pe o retea de socializare.

Draghincescu le transmite consilierilor care au votat impotriva asocierii ca daca nu vor indrepta „situatia creata” in termen de „o luna”, partidul pe care il conduce va demara procedurile pentru organizarea unui „referendum local pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat”, prin intermediul caruia chiscanenii sa isi spuna opinia.

„Inca mai aveti timp sa o remediati… Rade Romania de noi, rade toata Europa, din nou! Avem posibilitatea sa facem ceva foarte bun impreuna si voi va puneti piedica unii altora, va dati cu stangu-dreptu! (…) Nu putem lasa ca un grup restrans de persoane sa ia astfel de decizii complexe si complicate in numele intregii comunitati daca acestia dovedesc ca nu o pot face in mod corect si transparent. Sper din toata inima si cu toata fiinta mea ca veti reveni asupra deciziei”, a concluzionat PND-ista.

Comentarii