stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND): „Un PNL-ist brailean considera ca „ing., ec.” sunt nume de scena si motiv de circ. Sa le ceara scuze publice inginerilor, economistilor si, in general, oamenilor cu scoala care lui ii cam lipseste”

„Vad, aici (n.r. in raportul de activitate), subsemnata <<ing. ec.>>. De la ING? E nume de scena? Ce e asta? Numai cand eram mic vedeam pe usa <<drj. mj.>>”, a precizat consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) in cea mai recenta sedinta a Consiliului Judetean, facand referire la abrevierile profesiilor consilierului judetean Simona Draghincescu (PND), respectiv inginer si economist.

In replica, Draghincescu a parasit sedinta, avand doar o scurta interventie: „Eu inteleg ca domnul nu a terminat Facultatea de Drept de la Chisinau, dar… na!”

PND-ista a reluat subiectul adus in atentia opiniei publice de catre Nechita pe retelele de socializare, criticandu-l in termeni duri pe liberal, care, in opinia sursei citate, este „un trist ajuns in politica direct din port”.

„Eu inteleg ca nu a putut sa-si termine studiile. E frustrat si imi trezeste un sentiment de mila, sincer. Eu am terminat doua facultati si imi permit sa-mi scriu titlurile de inginer si economist in hartiile oficiale. El ce sa treaca? Ca ma ataca pe mine, nu-i o problema chiar asa mare, raportandu-ne la cine o face, insa e oarecum ingrijorator faptul ca dansul e una dintre vocile PNL. Un PNL-ist brailean considera ca „ing., ec.” sunt nume de scena si motiv de circ. Ce sa spun mai mult de atat? Sa gasesti motiv de bascalie in studiile unei persoane cand tu te dai mare liberal e josnic. Baiatul asta e doar un trist ajuns in politica direct din port. Sa le ceara scuze publice inginerilor, economistilor si, in general, oamenilor cu scoala care lui ii cam lipseste! Asa se cuvine, insa stiu ca nu o va face. De la nivelul de circar de duzina e greu sa intelegi lucruri profunde. Si Ludovic Orban e „ing”, domnule Nechita!”, a mentionat Simona Draghincescu.

Comentarii