stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND): „I-am sugerat directorului Politiei Locale ca atunci cand angajeaza politisti sa-i treaca printr-un cerc cu diametrul bine stabilit”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) a relatat pe o retea de socializare o rugaminte pe care i-a adresat-o directorului Politiei Locale in cadrul celei mai recente sedinte a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, referitoare la selectia politistilor care se deplaseaza cu scuterul in timpul serviciului.

„L-am rugat ca atunci cand nominalizeaza personal pentru utilizarea motoscuterelor din dotare sa aleaga personal mai potrivit pentru astfel de „agregate”, sa nu mai ajungem de rasul internautilor si al tarii, tinand cont de poza care „circula” pe internet cu politistul local, supraponderal care abia incape in sa. I-am sugerat, mai mult serios decat in gluma, ca atunci cand angajeaza politisti locali sa-i treaca printr-un cerc cu diametrul bine stabilit si o data la 2-3 ani sa „revina”, in control, la proba eliminatorie cu „cercul” deoarece supraponderalii nu prea „tin” la „probele” sportive: „alergatul dupa infractori sau contravenienti”. Ce ziceti?”, a precizat PND-ista.

Recent, o fotografie surprinsa pe strazile Brailei a devenit virala. In imagine apare un politist local pe un scuter. Nimic neobisnuit daca politistul ar avea un fizic care i-ar permite sa-i prinda pe cei care incalca legea si fara ajutorul unui vehicul.

Comentarii