stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND): „Suburbanul consilier judetean Ovidiu Nechita a spus ca eu caut fecale pe la Primarie. Un scenariu bine pus la punct in laboratoarele de pus mizerii in ventilator ale PNL Braila”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) l-a catalogat ca fiind „suburban” pe Ovidiu Nechita, consilier judetean PNL, care, in cea mai recenta sedinta a Consiliului Judetean, a afirmat ca PND-ista „cauta fecale pe la Primarie”.

„Suburbanul Ovidiu Nechita si-a facut un obicei, care in realitate nu cred ca este un obicei ci este un scenariu bine pus la punct in laboratoarele de pus mizerii in ventilator ale PNL Braila: are, n-are, ce vorbi la sedintele CJ se trezeste vorbind despre lucruri care nu au nicio legatura cu vreun subiect sau proiect de pe Ordinea de zi a sedintelor CJ. (…) Astazi (n.r. marti) insa, acesta a depasit ORICE asteptare si fara nicio legatura cu ceea ce discutam in CJ, s-a „trezit” vorbind despre activitatea mea de la CLM in sensul ca in CLM „eu m-am ocupat sa caut fecale la Primarie”. (…) Am ramas pur si simplu consternata… si am trecut cu vederea mitocania crezand pur si simplu ca, poate, mi s-a parut. Acesta, vazand ca nu am avut nicio reactie a continuat cu mojiciile revenind asupra comentariului sau suburban… De data asta nu am mai tacut si i-am spus textual: „Vezi-ti de treaba, mai… baiatule!”, a precizat Draghincescu pe o retea de socializare.

Consilierul judetean si-a incheiat postarea cu un citat al comediantului belgian Philippe Geluck: „Cand esti mort, nu stii ca esti mort. E greu doar pentru ceilalti. La fel si cand esti prost.”

Comentarii