stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND): „Nu vor sa dezvolte Lacu-Sarat, vor sa faca praf totul. Initiem referendum: sa spuna oamenii din Chiscani, nu grupurile de interese, daca vor asocierea”

Consilierul judetean Simona Draghincescu, presedintele Organizatiei Judetene PND, a declarat pentru DEBRAILA, dupa ce Consiliul Local Chiscani a respins, pentru a doua oara, asocierea pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat, ca decizia reprezinta „o greseala uriasa”, precizand ca „exista un grup de interese care blocheaza asocierea cu Municipiul si Judetul”.

„Sunt consternata. Ma asteptam la mai multa responsabilitate din partea consilierilor, indiferent de culoarea politica. Nu vor sa dezvolte, vor sa faca praf totul la Lacu-Sarat. Eu cred ca s-a votat la comanda politica. Exista un grup de persoane care blocheaza dezvoltarea statiunii”, a mentionat PND-ista.

Draghinescu a mai aratat faptul ca nu renunta la ideea initierii unui referendum cu privire la asocierea dintre comuna, Consiliul Local Municipal si Consiliul Judetean pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat: „Initiem referendum si sa spuna oamenii din Chiscani, nu grupurile de interese, daca isi doresc asocierea. O sa ma documentez cu privire la proceduri si ne apucam de treaba. E pacat ca nu am invatat nimic din istorie, ca unde-s doi puterea creste.”

Chiscaniul A RESPINS pentru a doua oara asocierea pentru dezvoltarea statiunii Lacu-Sarat | Viitorul statiunii depinde acum DOAR de Chiscani

Comentarii