stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND): „Nu voi mai sustine niciodata PNL. Mi-au inscenat dosare penale, mi-au intimidat familia”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND), fost membru PNL (n.r. dupa fuziunea PDL-PNL), exclusa din randul liberalilor la sfarsitul lui 2015, afirma ca nu va mai sustine niciodata PNL, enumerand, intr-un text postat pe o retea de socializare, mai multe motive care ii sustin decizia.

Draghincescu sustine, printre altele, ca fostii colegi de partid i-au inscenat dosare penale si i-au intimidat familia, vorbind despre „sistemul mizerabil ce se ascunde in spatele liderilor PNL Braila”.

„Pentru duplicitatea politica aratata de-a lungul timpului, deoarece nu poti sa fii si la putere si in opozitie in acelasi timp. (…) Pentru tacerea publica asumata de fostii mei colegi de partid (PDL) fata de “vinovatia” mea din dosarul penal inscenat de actualii lor colegi de partid. (…) Pentru dosarele penale pe care mi le-au inscenat si odata ce mi-au facut mie asa ceva acestia pot inscena oricui astfel de mizerii, santajand si distrugand oameni. (…) Pentru ca au incercat sa-mi intimideze familia, incercand astfel sa ma puna in situatia de a renunta la candidatura de la alegerile locale din iunie 2016. Pentru “sistemul” mizerabil ce se ascunde in spatele liderilor PNL Braila. Pentru ca eu l-am sustinut punctual, din anul 2000 si pana acum si-l voi sustine in continuare, pe dl Mihai Tudose (n.r. deputat PSD), de cand era un ilustru necunoscut si nu-l „apreciez” pe acesta doar cand este un potential candidat la functiei de Ministru sau Prim Ministru ca dl Lungu (n.r. Danut Lungu – consilier judetean PNL), pentru ca il apreciez cu adevarat pe dl Alexandru Nazare care a fost indepartat miseleste de la PNL Braila tocmai de cei pe care i-a promovat. (…) Pentru ca ii cunosc foarte bine, se arata in textul scris de alesul local.

Comentarii