stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND), IRONIE la adresa lui Tudose: „In politica nu foloseste la nimic sa stii sah. De ce eu am fost traseista cand am plecat din PNL, iar Tudose este un om de caracter?”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND), care, in nenumarate ocazii, s-a declarat public ca fiind un sustinator al lui Mihai Tudose, a comentat pe o retea de socializare hotararea fostului premier de a demisiona din PSD.

„Nu credeam ca se va intampla vreodata asta. Asta e! Inseamna ca e groasa treaba la PSD-isti. Eu nu stiu prea bine sah dar cu ocazia asta a vazut si dl. Tudose ca in politica nu foloseste la nimic sa stii sah (n.r. Mihai Tudose este pasionat de sah), trebuie sa ai si alte „calitati”… „, a precizat Draghinescu pe o retea de socializare.

Totodata, PND-ista a amintit momentul in care a demisionat din PNL, in ianuarie 2008, intrebandu-se de ce atunci a fost catalogata ca fiind „traseista”, in timp ce Mihai Tudose este vazut ca „un om de caracter”.

„La nivelul meu mic, de membru de partid, membru in BPJ (n.r. Biroul Permanent Judetean) a PNL Braila, demisia mea din PNL Braila din 2008 a avut EXACT aceleasi motivatii si consideratii ca si demisia d-lui Tudose din PSD din 2019. Intrebare: de ce eu am fost catalogata ca „traseista” cand am plecat din PNL, pentru ca eu nu am mai putut suporta ce se intampla acolo, iar dl. Tudose este un „om de caracter” cand si-a luat lumea in cap din aceleasi motive? Asa zic deontoloagele/deontologii… Nu ma deranjeaza asta ca cine are putina minte pricepe dar nu pot sa nu ma intreb si eu ca omul…”, a mai adaugat Draghincescu.

In incheierea mesajului postat pe o retea de socializare, consilierul judetean PND a anuntat ca ii va sustine in continuare pe social-democratii din fruntea administratiei locale, primarul Marian Dragomir si Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, exprimandu-si „aceeasi consideratie si admiratie pentru deputatul Mihai Tudose la PSD sau oriunde”.

Comentarii