stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND): „Doi ani am fost penala in ziare si pe buzele golanilor din Braila pe care i-am deranjat si care au ordonat sa fiu arestata. Procurori onesti au hotarat ca faptele nu exista. Ce om sanatos la cap nu si-ar pune niste intrebari?”

Consilierul judetean Simona Draghincescu, presedintele Organizatiei Judetene PND, a precizat pe o retea de socializare ca Justitia are „si varfuri, procurori si judecatori onesti, dar si oameni care se cred Dumnezeu si pun interesele de tot felul in fata adevarului”, facand referire la dosarul penal in care a fost cercetata aproape doi ani pentru mai multe infractiuni, printre care abuz in serviciu, delapidare si neglijenta in serviciu si care, in cele din urma, a fost clasat.

„Dezbaterea din spatiul public are si partile bune, necesare as spune, in ciuda manipularilor de tot felul. Abuzurile nu-si au locul in Justitie, la fel cum nici politicienii nu isi au locul in Justitiei. O spune un om care timp de doi ani de zile a fost cercetat penal, acuzat de tot felul de nebunii, pentru ca apoi procurorii sa spuna ca faptele nu exista. Doi ani am fost penala in ziare si pe buzele golanilor din Braila pe care i-am deranjat prin modul in care am inteles sa fac politica si administratie si care au ordonat sa fiu arestata. E usor sa critici si sa pui etichete, dar nu vreau sa treaca nimeni prin ce am trecut eu. Doi ani m-am batut ca adevarul sa iasa la iveala, avand teama ca ei, golani si politicieni de tot rasul, vor reusi si voi fi arestata. Am zis mereu ca sunt nevinovata si multi n-au crezut, facandu-ma in tot felul. Dupa doi ani si multe abuzuri, procurori onesti au hotarat ca faptele nu exista. Ce om sanatos la cap nu si-ar pune niste intrebari?”, a afirmat Draghincescu.

PND-ista a mai mentionat faptul ca dosarul penal in care a fost cercetata a ajuns, in cei aproape doi ani, pe masa mai multor procurori, lasand sa se inteleaga faptul ca unii dintre acestia ar fi refuzat sa indeplineasca ordine prin care se cerea ca Draghincescu sa fie „infundata”.

„Nu cred ca mai e vreo institutie din tara asta unde nu m-a reclamat grupul organizat pe care l-am deranjat. Am zis clar: sa fiu cercetata, dar corect! Eu raspund pentru faptele mele, pentru tot ce am facut, nu pentru ce se inventeaza sau pentru ce debiteaza unii care ar da orice ca sa nu mai fiu in politica. In dosarul meu penal au existat procurori tineri si politisti judiciar care nu au acceptat sa scrie, dupa dictarea unui individ lipsit de scrupule, arestarea mea in mai-iunie 2015, cu riscul de a-si pune astfel in pericol cariera. Le multumesc inca o data! Din pacate, pentru a se impiedica aflarea adevarului si protejarea PNL-istilor care mi-au inscenat dosarul, acesti procurori onesti si extrem de bine pregatiti au fost „promovati” si indepartati din dosarul meu penal. Oamenii independenti, care nu se indoaie dupa cum bate vantul sunt incomozi. Foarte rar am facut comentarii despre sistemul judiciar, dar, uitandu-ma la ce se intampla in spatiul public, am simtit nevoia sa scriu aceste randuri”, a conchis consilierul judetean.

Comentarii