stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND): „Deszapezirea platoului din fata Palatului Administrativ, gest politicianist. Domnule primar, la ECO aveti locuri libere?”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) a caracterizat ca fiind un „gest politicianist” actiunea a cativa braileni, printre care si consilierul municipal Lucian Caprariu, dar si fosti candidati la locale si parlamentare, de a deszapezi o parte din platoul din fata Palatului Administrativ.

„Daca n-o faceau acum in prag de asa zisa „rascoala” a „corectilor” mai ca ii credeam ca sunt animati de dorinta sincera de a dansa Hora mare a Unirii… numai ca zapada aia zace acolo, asa, de cand s-a oprit ninsoarea, dupa ce a curatat-o Primaria cu masinuta… Gesturi din astea politicianiste le gasim la kg… asta inseamna pentru unii politica si trebuie sa-i tratam ca atare. Nu mai vorbesc despre faptul ca nu au citit invitatia de la Prefectura si Primarie in care se vorbeste foarte clar despre locatia desfasurarii evenimentelor: intersectia b-dului Al. I. Cuza cu Calea Calarasilor, la statuia domnitorului Al. I. Cuza, unde se va dansa Hora Unirii. Dupa cum se vede.. fiecare cu Unirea lui!”, a scris Draghincescu pe o retea de socializare.

PND-ista a mai precizat faptul ca „trebuie sa curete cineva pana la «blana» si platoul din fata Primariei”, intrebandu-l pe primarul Marian Dragomir daca mai are locuri libere la ECO, una dintre firmele de salubrizare din Braila.

Consilierul municipal Caprariu, fosti politicieni si alti cativa braileni au deszapezit o parte din platoul din fata Primariei, „ca sa se poata dansa Hora Unirii”

Comentarii