stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND), despre Tudose: „Nu m-a dezamagit. Pe asta mai bine-l injuri sau il bati decat sa-l minti, desi e cam greu!”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND), care sustine ca il cunoaste pe Mihai Tudose „de peste 20 de ani”, a precizat pe o retea de socializare ca fostul premier nu a dezamagit-o, descriindu-l ca fiind „un tip ambitios, foarte inteligent, care nu-i corupt, de cuvant, demn, serios, cu mult simt al umorului si bun simt”.

„In plus de astea, uraste minciuna si mincinosii. Pe asta mai bine-l injuri sau il bati decat sa-l minti, desi e cam greu! Pe mine nu m-a dezamagit. A facut tot ceea ce se putea face in 6 luni. Exista viata si dupa o astfel de functie! V-am spus eu ca politicienii nu sunt toti la fel. Rari da’… buni, „rara avis”! Ma asteptam la aceasta decizie din partea „inteleptilor” PSD-isti pentru ca isi luase prea tare avant, se vedeau unele rezultate chiar numai dupa 6 luni si cine stie unde ar fi „aterizat”?  Acesta-i pretul pe care il plateste un politician sau un manager, pana la urma, care nu face compromisuri majore. Am „mancat” painea amara a mizeriilor fara motiv, doar pentru ca spui: Nu vreau sa fac asta, nu se poate! La femei e si mai complicat!”, a aratat Draghincescu.

PND-ista a mai adaugat faptul ca ramane in continuare o sustinatoare a lui Tudose.

Comentarii