stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND), despre Sectia ATI, inaugurata recent: „Este realizarea lui Gheorghe Bunea Stancu si a fostului manager Iugulescu”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND), care a participat, la sfarsitul saptamanii trecute, la inaugurarea Sectiei Anestezie – Terapie Intensiva de la Spitalul Judetean a precizat pe o retea de socializare ca investitia de 3 milioane de euro „este realizarea, asa cum e ea, a lui Gheorghe Bunea Stancu (n.r. fost presedinte al Consiliului Judetean) si a doctorului Mihail Iugulescu (n.r. fost manager al Spitalului Judetean)”.

Constructia sectiei dotate cu aparatura de ultima generatie a inceput in anul 2011, cand la sefia judetului se afla Gheorghe Bunea Stancu. Panglica a fost taiata insa, sase ani mai tarziu, de Francisk Iulian Chiriac (PSD), presedintele Consiliului Judetean si Delia Rasnoveanu, managerul Spitalului Judetean.

„Ei au inceput aceasta investitie, chiar daca sunt de discutat multe aspecte ale ei. E si realizarea brailenilor pentru ca sunt banii lor pana la urma! Este bine ca noua administratie a reusit sa finalizeze, intr-un fel, aceasta investitie”, a spus Draghincescu.

Comentarii