stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND), despre premierul Mihai Tudose: ”Il cunosc de vreo 20 de ani. Nu este un betiv. Este cea mai grotesca acuzatie”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND), care, in urma cu mai bine de un deceniu, a fost administratorul unei firme care ii apartinea premierului desemnat Mihai Tudose, il descrie pe social-democrat ca fiind ”un tip rezonabil, foarte inteligent si destept, cu simtul umorului foarte dezvoltat”.

Alesul local precizeaza, intr-o postare pe o retea de socializare, ca Tudose ”nu este betiv”, dupa ce, tot pe retelele de socializare, au aparut o multime de glume pe seama aspectului fizic al primului-ministru desemnat, internautii asociindu-l cu un consumator inrait de alcool.

”Eu il cunosc pe Mihai Tudose de vreo 20 de ani. Eram foarte tineri cand ne-am cunoscut, copii nostri au crescut sub ochii nostri. (…) Nu m-a ajutat cu aproape nimic faptul ca familia mea a avut o relatie de prietenie sincera si dezinteresata cu familia Tudose, bazata doar pe respect, onestitate, stima, cand era foarte tineri si eram niste „neica nimeni” toti. Acest tip de amicitie, dar si persoana in cauza, mi-au adus numai suturi in ….. si multe batati de cap, ura si barfe, insulte si calomnii. Va garantez ca Mihai Tudose este un tip rezonabil, foarte inteligent si destept, cu simtul umorului foarte dezvoltat (apanajul oamenilor inteligenti de altfel pentru ca prostii n-au umor) si mai ales NU ESTE BETIV! Este cea mai grotesca si prosteasca acuzatie care ii poate fi adusa lui Tudose! Nu mi-am propus sa-l ridic in slavi pe Mihai dar Tudose NU ESTE un betiv, nu este un spagar si nu este nici corupt, lucruri pe care nu le pot spune despre multi politicieni…. Are el si defecte, multe chiar, pentru ca altfel nu se poate, dar nu capitale”, a scris Draghincescu.

PND-ista a mai adaugat faptul ca, din punctul sau de vedere, Mihai Tudose ”nu va claca, nu va accepta sa se compormita iremediabil si nici sa se intoarca acasa cu coada intre picioare fara sa faca nimic pentru Romania si Braila”.

Comentarii