stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND), despre Lungu (PNL): „Frustrarile unui barbat ajuns la andropauza. A devenit jalnic. Badarania si mitocania sunt netratabile”

Schimburile de replici intre consilierii judeteni Simona Draghincescu (PND) si Danut Lungu (PNL), fosti colegi in PDL si, dupa fuziune, in PNL, par sa nu se mai opreasca. Dupa ce a spus despre Draghincescu ca este „sluga” si „purtatorul de cuvant” al PSD, Lungu a fost catalogat ca fiind preocupat de „badaranie, mitocanie si <<lupta>> politica cu o femeie care nu mai doreste, foarte argumentat si motivat, sa fie alaturi de ei (n.r. liberalii)”.

„Aceasta atitudine nu reprezinta decat frustrarile unui barbat care, ajuns la o anumita varsta, se comporta bizar… in ultimul timp mitocaneste si badaraneste, dupa cum se vede… Danut nu parea a fi asa dar … oamenii pot fi si fatarnici sau poate ca s-a molipsit de la noii sai colegi de partid, numai Dumnezeu stie! Aceasta etapa a vietii unui barbat se numeste andropauza adica menopauza la barbati. In aceasta etapa a vietii lor, unii barbati mai slabi si mai vulnerabili. (…) La momentul in care se „plangea” ca l-am blocat pe Facebook si nu imi putea raspunde l-am identificat ca fiind patetic, acum, fostul meu coleg de partid de la PDL, Danut Lungu, consilier judetean PNL, a devenit jalnic. Andropauza, ca si menopauza, sunt etape fiziologice in viata oamenilor, posibil trecatoare si tratabile dar fatarnicia, badarania si mitocania sunt chestiuni de caracter, definitive si irevocabile, netratabile”, a scris Draghincescu pe o retea de socializare.

Consilierul judetean PND a mai precizat ca nu doreste sa faca public „cum, de ce si ce vorbea domnul Lungu Danut acum cateva luni in urma”, cand, sustine Simona Draghincescu, „o implora” sa voteze cu PNL pentru presedintia Consiliului Judetean.

Comentarii