stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND), despre limbajul lui Iordache: „Actioneaza in nume personal. Imi cer scuze public pentru situatia creata, pe care o vom analiza la partid”

Consilierul judetean Simona Draghincescu, presedintele Organizatiei Judetene PND, a postat pe o retea de socializare un mesaj prin care isi cere scuze pentru apelativele jignitoare folosite de consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) intr-o conferinta de presa, la adresa presedintelui HC Dunarea, social-democratul George Caranica.

„PND Braila si eu, personal, ne delimitam si condamnam astfel de atitudini publice, acest tip de comportament, situatie sau vocabular. PND Braila nu sustine si nu promoveaza un astfel de limbaj, comportament sau situatie, domnul Iordache actionand in nume personal. PND Braila nu este raspunzator pentru comportamentul membrilor sai de partid in afara cadrului institutional si cu toate acestea, in numele partidului, cer scuze pentru comportamentul si vocabularul folosit de Stefan Catalin Iordache in spatiul public. Imi cer scuze public pentru situatia creata! Am luat act de scuzele publice ale d-lui Stefan Catalin Iordache pentru comportamentul si vocabularul neadecvat si jignitor folosit in spatiul public. Ramane de vazut daca cele sesizate de acesta se verifica sau nu”, a precizat liderul PND.

Totodata, Draghincescu a mai afirmat ca situatia creata va fi analizata „in forurile superioare competente” ale partidului.

Comentarii