stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND), despre directorul CSM care si-a batut fosta sotie: „Cine sustine un astfel de specimen? Daca nu-si da demisia, demiteti-l”

Consilierul judetean Simona Draghincescu, presedintele Organizatiei Judetene PND, ii solicita demisia directorului Clubului Sportiv Municipal, Dumitru Aurelian Blanaru, condamnat penal pentru ca si-a lovit fosta sotie.

„Nu poti lovi un ad­versar mai slab fizic decat tine, atata lucru ar fi trebuit sa stie un boxer. Ce poate invata un om, tanar sau batran, de la un astfel de specimen? O femeie nu trebuie atinsa nici cu o floare, asa ca n-ai cum sa dai in ea. Opriti palma care ucide sufletul! Cine sustine un astfel de specimen in fruntea sportului brailean? Daca nu-si da demisia, demiteti-l! Daca nu-l demiteti, sunteti partasi la astfel de samavolnicii! Demisia! (…) Numai cei care bat femeile cred ca nu e treaba unei femei sa comenteze cand un smardoi isi bate nevasta. Ii solicit public directorului CSM Braila sa dea dovada de un miligram de demnitate masculina si sa-si prezinte demisia din functia publica detinuta, dupa o astfel de sentinta judecatoreasca, indiferent cine il sustine si il sfatuieste sa astepte sa treaca „valul” criticilor si dezgustului public”, a precizat Draghincescu pe o retea de socializare.

Simona Draghincescu este a doua femeie din politica braileana, dupa deputatul Emilia Meirosu (PSD), care ii cere lui Blanaru sa renunte la functie.

Seful Clubului Sportiv Municipal, condamnat penal pentru ca SI-A BATUT FOSTA SOTIE

Comentarii