stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND): „Chiriac, Dragomir si ceilalti din conducerea PSD Braila sunt oameni seriosi. Nu cred ca cineva o poate acuza pe Simona Draghincescu de slugarnicie”

Consilierul judetean Simona Draghincescu, presedintele Organizatiei Judetene PND, a precizat, pe o retea de socializare, ca „PND, la Braila, a fost si va ramane partenerul PSD”, dupa ce consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) a anuntat ca va sustine PNL in Consiliul Judetean.

„Respectam legea, cetatenii, intelegerile asumate, partenerii si nu in ultimul rand animalele. In CJ Braila dl Chiriac se comporta normal, ca un om serios. Ce sa raspunda omul la aberatiile fara sens ale lui Nechita? La inceput l-a luat, uneori, peste picior dupa care vazand ce se intampla, a tacut. Peste 90 % dintre interpelarile din CJ ale dlui Nechita nu au legatura cu proiectele de pe ordinea de zi sau cu ceea ce se discuta in CJ. Sustinem in CJ Braila toate proiectele serioase si corecte din CJ ale PSD sau ale oricarei formatiuni politice daca sunt in favoarea cetatenilor iar la CLM PND are aceeasi atitudine fata de PSD si Primarul Dragomir. Cu siguranta ca nici eu si nici altcineva nu poate solicita unui consilier sa voteze intr-un anumit fel, altfel decat cum ii dicteaza constiinta sau legea, dar atunci cand esti serios si responsabil te tii de toate intelegerile asumate la un moment dat, fie ca ulterior iti convine sau nu. Stiti cum e vorba: „Pierzi, castigi, negustor te numesti”. In alte conditii cred ca se demonstreaza altceva”, a spus PND-ista.

Draghincescu a mai mentionat faptul ca „Chiriac (n.r. presedintele Consiliului Judetean), Dragomir (n.r. primarul Marian Dragomir), dar si ceilalti din conducerea PSD Braila sunt oameni seriosi, care au doua vorbe la un loc si care atunci cand isi asuma public un lucru merg cu el pana la capat”: „Nu cred ca cineva din Braila o poate acuza pe Simona Draghincescu de slugarnicie. Asta nu inseamna ca PND Braila este vasalul PSD Braila!”

Comentarii