stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND) cere Consiliului Judetean bani pentru expertize contabile la asociatiile de proprietari cu probleme

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) a cerut, in cea mai cea mai recenta sedinta a Consiliului Judetean, aprobarea unei rectificari bugetare prin care institutia sa aloce suma de 20.000 de lei pentru finantarea unor expertize contabile la asociatiile de proprietari unde locatarii reclama probleme legate de modul de gestionare a banilor de catre administratori.

„E vorba de atribuirea unei sume de 20.000 de lei de catre CJ in baza legii 230/2007 cu modificarile si completarile ulterioare. Consiliul Judetean are posibilitatea sa acorde finanatare executarii unor expertize contabile la asociatiile de proprietari. Toata lumea stie ca m-am ocupat de asociatiile de proprietari in perioada 2012-2016, cat am fost consilier municipal, si, in continuare, ma voi ocupa cu dedicatie”, a spus Draghincescu.

PND-ista a mai adaugat faptul ca pot fi finantate si expertize contabile care sa fie realizate la asociatiile de proprietari din Ianca, Faurei si Insuratei.

Propunerea urmeaza sa fie analizata de aparatul de specialitate al Consiliului Judetean, urmand sa intre, intr-o sedinta viitoare, pe ordinea de zi a legislativului judetean, pentru aprobare.

Comentarii