stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND), catre Varga (PNL), care nu vrea eutanasierea maidanezilor: „Va recomand sa luati cei 6.500 de membri PNL cu care va laudati si sa le solicitati sa adopte fiecare cate un catel. Asa rezolvati problema maidanezilor!”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) i-a transmis liberalului Vasile Varga, de asemenea consilier judetean, ca ar putea sa inchida subiectul eutanasierii maidanezilor bolnavi si agresivi daca le cere „celor 6.500 de membri PNL” sa adopte fiecare „cate un catel”. Varga a criticat in termeni duri decizia primarului Marian Dragomir de a eutanasia cainii fara stapan din padocuri, comparandu-l pe edil cu Hitler si catalogand actiunea de eutanasiere ca fiind „o masura nazista”.

„Decat sa iesiti in strada sau sa dati astfel de declaratii politice, eu va recomand sa luati cei 6.500 de membri PNL cu care va laudati si pe care spuneti ca-i aveti inscrisi in listele de partid si va rog sa le solicitati sa adopte fiecare cate un catel. In Braila nu sunt mai mult de 5.000 de caini fara stapan. Asa PNL-ul va ramane in istoria moderna a Brailei, nu numai cu retrocedarea Pietei Concordia! Si uite asa va rezolva PNL-ul problema eutanasierii cainilor bolnavi si agreasivi DAR mai ales pe cea a cainilor din Braila, cea mai aprinsa si discutata problema a brailenilor din ultimii ani ALTFEL… declaratiile dvs sunt doar unele belicoase si politicianiste. Numai bine draga, Vasilica! Doamne ajuta si pazeste-ne de politicieni care nu fac diferenta dintre nazism si eutanasierea cainilor bolnavi si agresivi!”, a scris Draghincescu pe o retea de socializare.

PND-ista a mai adaugat faptul ca PNL a avut „in mana toate fraiele politice si administrative si nu a solutionat in niciun fel problema maidanezilor”, amintind de faptul ca tatal consilierului judetean PNL, deputatul Vasile Varga, a fost consilier municipal, iar actualul presedinte al Organizatiei Judetene PNL, Alexandru Danaila, a fost, timp de 5 ani, viceprimar al municipiului.

 

Comentarii