stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu, dupa ce Iordache (PND) a anuntat ca sustine PNL in CJ: „PND Braila, reprezentat de Draghincescu, nu se aseaza la masa cu un partid condus de o persoana care a lasat oameni fara case, un personaj vulnerabil. Daca Iordache isi doreste altceva, sa fie sanatos”

Consilierul judetean Simona Draghincescu, presedintele Organizatiei Judetene PND, a afirmat, intr-un text publicat pe o retea de socializare, ca decizia lui Stefan Catalin Iordache, consilier judetean PND, de a sustine PNL in Consiliul Judetean, in ciuda protocolului incheiat intre PND si PSD la nivel local, este „strict opinia sa personala”.

Draghincescu a mai aratat ca „PND nu va sustine niciodata un partid condus de un personaj vulnerabil”, facand referire la presedintele Organizatiei Judetene PNL, consilierul judetean Alexandru Danaila.

„Nu stiu ce-l mana pe dl Iordache in aceasta „lupta” dar cat eu voi fi la PND Braila aceasta formatiune politica, la Braila, nu va sustine aberatiile dlui Danaila (n.r. presedintele PNL Braila) si ale dlui Nechita (n.r. consilier judetean PNL). PND Braila reprezentat de Simona Draghincescu nu se aseaza la masa cu cei care si-au facut un tel in viata in a fabrica dosare penale, cu cei care ameninta direct sau voalat edilii unui oras, cu cei care fac numai circ in Consiliul Judetean Braila, care au sustineri (in CJ cel putin) FARA niciun argument juridic, economic sau de orice alt fel. PND Braila nu va sustine niciodata un partid condus de o persoana care spune jumatati de adevaruri, spunand mereu numai partea care aparent il avantajeaza mizand pe necunoasterea adevarului de catre terti, inducand astfel in eroare opinia publica despre o situatie de fapt existenta, persoana care jigneste si ameninta direct sau voalat toata scena politica. PND Braila nu va sustine niciodata un partid condus de o persoana care prin semnatura sa a lasat pe drumuri oameni (fara case), indiferent de justificare. PND nu va sustine niciodata un partid condus de un personaj vulnerabil, intrebandu-se „Ce atitudine va avea dl Danaila daca o persoana ii achita executarea silita (casele nu mai are cum sa le dea inapoi oamenilor) si aceasta ii va cere sa masluiasca niste acte asa incat un om nevinovat sa intre in puscarie degeaba?” sau „Cum voteaza sau conduce dl Danaila o entitate publica in acest caz?”. Daca dl Iordache isi doreste asa ceva este altceva, sa fie sanatos DAR eu nu cred asa ceva!”, a precizat Draghincescu.

Liderul PND a mai adaugat faptul ca protocolul incheiat intre PND si PSD a fost sustinut si votat in cadrul unei sedinte de partid, inclusiv de catre Stefan Catalin Iordache: „Prin acest protocol ne-am angajat in fata cetatenilor sa ducem la bun sfarsit cateva proiecte bine determinate, promise cetatenilor in campania electorala. Suntem pe drumul pe care impreuna l-am hotarat si asa o sa ramanem!”

Foto: MD Press

Comentarii