stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu, consilier judetean PND: „La demonstratia de la Braila, absolut „spontana”, am vazut o multime de neamuri si angajati ai unor politicieni care au pierdut alegerile locale si generale”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) a precizat, pe o retea de socializare, ca la protestul de la Braila, de miercuri seara, au participat si „o multime de neamuri si angajati ai unor politicieni care tocmai au pierdut alegerile locale si generale din 2016”.

„La demonstratia de la Braila, „libera” si fara „niciun” amestec politic, absolut „spontana”, am vazut in poze, asa la prima vedere, o multime de neamuri si angajati ai unor „politicieni” care tocmai au pierdut alegerile locale si generale in 2016. Din intamplare acestia sunt la miting. (…) De ce au fost lasate ca aceste modificari (n.r. modificarile codurilor penale) sa fie facute de partidul care va castiga alegerile si nu le-au modificat in termenul stabilit de lege, incalcand astfel legea? Toate aceste modificari ale NCP si CPP trebuiau facute intr-o „stare de emotie colectiva” altfel… nu erau bune? Ma intreb, ce naiba sa fac! Trebuia oare un „motiv” ca sa se creeze o alta „emotie colectiva”? Stau si ma intreb despre toate acestea ca „proasta” urmarita penal 2 ani si jumatate DEGEABA, la comanda unor „baieti”, doar ptr ca i-am deranjat in interesul lor prin declaratiile publice si plangerile facute, de acasa pentru ca desteptii corecti sunt la demonstratii”, a scris Draghincescu.

Alesul local a mai mentionat faptul ca „guvernul, indiferent care ar fi fost acesta, avea obligatia legala ca in 45 de zile de cand Curtea Constitutionala a constatat neconstitutionalitatea unor articole ale Codului Penal sa le modifice in sensul in care a solicitat Curtea”.

Comentarii