stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu, catre liberali: „Sunteti nesimtiti!” / Nechita: „Dumneaiei e cu scena aici…”

Razboiul dintre Simona Draghincescu si liberali s-a mutat de la Consiliul Local Municipal, unde a facut istorie, la Consiliul Judetean. Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) a intrerupt-o pe Draghincescu atunci cand ii multumea presedintelui CJ, Francisk Iulian Chiriac, pentru ca i-a acceptat propunerea de a muta sedintele din Sala Mare a Prefecturii in sala de sedinte a CUP „Dunarea”, criticand „mutarea”.

„Este foarte buna sala si ma bucur ca ati achiesat la propunerea mea de a tine sedinta aici”, a spus consilierul judetean Simona Draghincescu.

Nechita a criticat conditiile din sala de la CUP „Dunarea”, spatiul mic si temperatura ridicata, fiind rugat de Draghincescu sa nu o mai intrerupa.

Draghincescu: „Va rog! Eu nu v-am intrerupt si nici nu vreau sa intru in polemici cu dumneata, ca stiu ce iti poate pielea. M-am saturat de PNL la CLM, nu mai vreau si la CJ. Va rog frumos sa fiti civilizat!”

Nechita: „Uitati-va in ce conditii stam aici…”

Draghincescu: „Lasati, ca nu va vad ca ati murit! Conditiile de la Sala CUP „Dunarea” sunt mai bune ca in sala de spectacole a Prefecturii. Eu inteleg ca CJ a fost pana acum un spectacol permanent. Sa discutam pe proiecte, nu sa batem campii…”

Nechita: „Dumneaiei e cu scena aici, le stie foarte bine…”

Draghincescu: „Domnul Nechita, eu cred ca ti-ai depasit atributiile si va rog sa va cereti scuze public, daca aveti cei 7 ani de acasa, daca nu… La revedere!”

Nechita: „Diferenta dintre noi e chiar cei 7 ani de acasa.”

Dragincescu: „Sunteti nesimtiti, nu ma asteptam la altceva.” 

Foto: MD Press

Comentarii