stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu, ATAC la managerul SJU: „La cate teste se lucreaza la spital, nu cred ca muncesc pe branci. Va rog sa nu mai umiliti bolnavii” | Prefectul vorbeste si de DEMISIA lui Rasnoveanu

Prefectul interimar Simona Draghincescu a lansat un atac dur la adresa Deliei Rasnoveanu, managerul Spitalului Judetean de Urgenta, precizand faptul ca „singura solutie este demisia” in cazul unui manager care nu rezolva problemele institutiei.

„Poate ca alte laboratoare nu mai trimit rezultatele la Spitalul Judetean, dar laboratorul Spitalului Judetean cu siguranta trimite rezultatele la Spitalul Judetean. O rog public pe doamna manager sa faca bine si sa trimita rezultatele testelor COVID (pozitive si negative) pacientilor care fac acest test la Spitalul Judetean si sa nu mai puna bolnavii pe drumuri, cum s-a intamplat zilele acestea, aducand ca argumente niste aberatii, bolnavii negativi fiind plimbati de la Ana la Caiafa. Unii bolnavi au nevoie de rezultatul negativ chiar in forma scrisa. La cate teste se lucreaza la Spitalul Judetean nu cred ca muncesc pe branci asa ca pot tipari si rezultatul la 20 teste pe format de hartie”, a precizat subprefectul cu atributii de prefect pe o retea de socializare.

Totodata, Draghincescu a intrebat-o public pe Rasnoveanu in ce mod sunt folosite cele doua containere montate in fata spitalului, in contextul in care ar fi fost transformate in „loc de pauza pentru apartinatori”.

„Intreb de asemenea cum sunt folosite cele 2 containere aduse de Prefectura la Spitalul Judetean, pentru bolnavi sau pentru apartinatori? Containerele au fost aduse pentru a usura munca si aglomeratia de la UPU, pentru bolnavi, nu ca loc de pauza pentru apartinatori, asa imi aduc aminte. Va rog sa nu mai umiliti bolnavii si nici colegii dumneavoastra de la UPU! Rolul si rostul unui manager al unei institutii publice (al unui SPITAL cu atat mai mult) este sa rezolve problemele institutiei in timp real, nu sa creeze altele, altfel singura solutie este demisia”, a mai adaugat sursa citata.

ANUNTUL Spitalului Judetean: „Rezultatele testelor COVID-19 nu se mai primesc la spital. Pacientii sa nu mai sune la spital!”

Comentarii