stiri Braila – debraila.ro

Doua eleve de la „Sebastian”, colege de banca, sunt de negasit | Politistii braileni sunt in alerta: dupa ore, au plecat impreuna | LE-ATI VAZUT?

ACTUALIZARE | Din fericire, in cursul zilei de 4 februarie, cele doua eleve au fost gasite la marginea municipiului, in zona dintre cartierul Lacu-Dulce si Poligonul Vulpea.  Fetele nu au fost victimele vreunei infractiuni, ramanand peste noapte la o colega de scoala. 

…..

Doua adolescente, colege de banca la Liceul Teoretic „Mihail Sebastian”, sunt cautate de politisti. Pe 3 februarie, cele doua eleve au plecat impreuna de la liceu, dupa terminarea orelor de curs, insa nu au mai ajuns acasa.

Colgiu Gabriela Antonia, in varsta de 15 ani

Semnalmente: inaltime 160 de cm, aproximativ 50 de kg, constitutie atletica, par saten, ochii caprui;

Imbracaminte si incaltaminte: purta o geaca de culoare aurie, din fas, pantaloni tip blugi, rucsac scolar de culoare negru, iar in picioare purta o pereche de pantofi sport.

Disparitia a fost sesizata, in seara zilei de 3 februarie, de mama fetei.

Patranoiu Andreea Nicoleta, in varsta de 15 ani

Semnalmente: inaltime 165 de cm, aproximativ 55 de kg, constitutie atletica, par brunet, lung, ochii caprui;

Imbracaminte si incaltaminte: purta o geaca de culoare negru, pantaloni tip blugi, de culoare negru, iar in picioare purta o pereche de pantofi sport, de culoare alb.

Disparitia a fost sesizata, in seara zilei de 3 februarie, de fratele adolescentei.

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care se afla cele doua eleve sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

 

Comentarii