stiri Braila – debraila.ro

DOSARE PENALE | Trei soferi braileni prinsi bauti la volan

Trei braileni s-au ales cu dosare penale dupa ce politistii i-au tras pe dreapta si i-au pus sa sufle in fiola. Soferii se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. 

In ziua de 31 mai, la ora 12:30, politisti din cadrul Postului de Politie Comunal Racovita l-au oprit in trafic pe un barbat, in varsta de 62 de ani, din municipiu, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat ca soferul avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,97 mg/l, motiv pentru care a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Dupa doua zile, pe 2 iunie, in jurul orei 07:50, politisti din cadrul Politiei Municipiului l-au oprit in trafic pe un barbat de 55 de ani, din  municipiu, care circula pe Calea Galati.

Aparatul etilotest a aratat in cazul soferului o imbibatie alcoolica de 0,41 mg/l, alegandu-se, de asemenea, cu dosar penal.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice si pe numele unui brailean de 25 de ani, oprit in trafic, pe Calea Calarasilor, in dimineata zilei de 3 iunie, la ora 03:55.

Tanarul avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,57 mg/l.

Comentarii