stiri Braila – debraila.ro

Dosare penale pentru 5 tractoristi fara permis din Sutesti, Perisoru si Bordei Verde

Miercuri, la ora 16:35, politistii de la Serviciul Rutier l-au depistat pe P. Traian, in varsta de 54 de ani, din comuna Sutesti, in timp ce conducea un tractor neinmatriculat, pe drumul judetean 211, in comuna de domiciliu, si fara sa fie posesor al permisului de conducere.

De asemenea, in urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat ca barbatul avea 0,44 mg/l alcool pur in aerul expirat. In cauza s-a intocmit dosar penal.

Doua ore mai tarziu, politistii de la Sectia 4 de Politie Rurala Ianca l-au depistat in trafic, pe acelasi drum judetean, insa in comuna Bordei Verde, pe localnicul B. Stanel, de 44 de ani, care conducea un utilaj agricol neinmatriculat.

Braileanul s-a ales cu dosar penal si pentru ca nu are permis de conducere.

Tot miercuri, la ora 18:50, oamenii legii l-au depistat in trafic, pe strada Garii, din satul Perisoru, pe localnicul N.Tudor, in varsta de 54 de ani, care conducea un tractor fara placute cu numar de inmatriculare sau inregistrare.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de punere in circulatie sau conducere pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat sau neinregistrat.

La orele 19:20 si 20:00, politistii Sectiei 4 de Politie Rurala Ianca i-au depistat, in comuna Bordei Verde, pe localnicii M.Gheorghe, de 44 de ani, si G.Nicolae, de 47 de ani, care conduceau tractoarele, fara sa fie posesori ai permiselor de conducere corespunzatoare categoriei din care faceau parte autovehiculele.

Barbatilor li s-au intocmit dosare penale.

Comentarii