stiri Braila – debraila.ro

Dosar penal si amenzi pentru un botez, la Casa cu Stuf | Politistii au stricat petrecerea

O petrecere de botez a fost intrerupta de politistii braileni.

Conform noilor reguli stabilite de in contextul evolutiei pandemiei de COVID-19, evenimentele private (nunti, botezuri, petreceri etc) au fost interzise in urma cu doar cateva zile.

Se pare ca nu toti cei care aveau planuite astfel de evenimente s-au conformat, iar oamenii legii „au descins”, in seara zilei de vineri, la restaurantul „Casa cu Stuf” din localitatea Baldovinesti, unde 36 de persoane petreceau, asa cum au precizat surse pentru DEBRAILA.ro.

Atat organizatorul evenimentului, cat si administratorul societatii comerciale au fost amendati cu cate 3.000 lei. De asemenea, oamenii legii au intocmit si dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Evenimentul nu a mai putut continua dupa vizita politistilor.

„Sanatatea si siguranta cetatenilor sunt prioritare tuturor institutiilor cu atributii in domeniul ordinii si sigurantei publice, astfel ca fortele de ordine vor desfasura permanent in aceasta perioada activitati de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada starii de alerta, pentru a proteja cetatenii si pentru a preveni raspandirea virusului SARS-COV-2!”, este mesajul transmis de Inspectoratul de Politie Judetean.

Comentarii