stiri Braila – debraila.ro

Doi minori au spart un automat de cafea de pe Calarasilor pentru a face rost de bani

Marti, 12 decembrie, in jurul orei 03:20, un echipaj din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi, aflandu-se in misiune, s-a autosesizat cu privire la faptul ca persoane necunoscute au distrus un automat de cafea, sustragand banii din aparat. Oamenii legii au depistat doua persoane care, din cauza orei inaintate si a locului unde au fost depistati, au ridicat suspiciuni.

Minorii au fost interceptati si legitimati, iar in urma controlului corporal efectuat a fost descoperita, la fiecare dintre acestia, cate o suma de bani. Intrebati de unde au banii, cei doi nu au putut sa le justifice provenienta. Din verificarile efectuate a rezultat ca este vorba despre spargatorii automatului de cafea situat la intersectia Caii Calarasilor cu Grivita.

In cauza s-a intocmit proces verbal de sesizare, sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere si furt calificat.

Cei doi minori au fost predati lucratorilor de politie din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean pentru continuarea cercetarilor.

Comentarii