stiri Braila – debraila.ro

Doi copii de 13 ani din Mircea Voda au spart trei case / Minorii, dati pe mana procurorilor

Politistii Postului de Politie Comunal Mircea Voda au desfasurat activitati intr-o cauza inregistrata cu autori necunoscuti si i-au identificat pe localnicii M.D. si G.C., ambii de 13 ani.

In perioada mai-iunie 2015, minorii ar fi patruns, prin efractie, in imobilul unei localnice si ar fi sustras mai multe bunuri, printre care si componente ale unei unitati de calculator, doua boxe audio si doua undite din carbon, in valoare totala de 300 de lei. Prejudiciul a fost recuperate integral.

Pe numele celor doi a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de furt calificat, care a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei, cu propunere corespunzatoare.

Oamenii legii i-au mai probat lui M.D. faptul ca, in luna martie 2015, ar fi patruns, prin efractie, in imobilul altei localnice, de unde ar fi sustras un acumulator pentru motoscuter, un sistem audio cu patru boxe si un dvd player, bunuri ce au fost recuperate de catre politisti si predate pagubitei.

De asemenea, in luna noiembrie 2014, acelasi minor ar fi sustras din alta locuinta mai multe bunuri, prejudiciul total fiind de 2.500 de lei, din care politistii au recuperat o proportie de 25%.

Cele doua dosare penale au fost conexate si inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Faurei, cu propunere legala.

Comentarii