stiri Braila – debraila.ro

Doi braileni bauti s-au luat la tranta cu politistii locali in Capatul lui 4

La sfarsitul saptamanii trecute, un echipal al Politiei Locale a fost agresat fizic si verbal intr-o statie Braicar din zona „Capatul lui 4”. Incidentul, sfarsit prin imobilizarea si amendarea scandalagiilor, s-a petrecut vineri, 11 ianuarie, in jurul orei 20:30.

Potrivit unui comunicat de presa remis de Politia Locala, politistii locali din cadrul Biroului Circulatie pe Drumurile Publice au depistat pe Calea Calarasilor, in apropiere de intersectia cu strada Milcov, in statia pentru mijloacele de transport in comun, doi barbati, in stare evidenta de ebrietate, care tulburau ordinea si liniștea publica, injurand ca la usa cortului.

„La solicitarea politistilor locali de a prezenta documentele de identitate, cei doi barbati au refuzat, unul dintre ei devenind agresiv atat verbal cat si fizic. Cei doi au fost imobilizati si conduși la sediul Politiei Locale, unde au fost identificati”, precizeaza sursa citata.

Celor doi indivizi, in varsta de 36 si, respectiv, 44 de ani, li s-au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare totala de 1.300 lei.

Comentarii