stiri Braila – debraila.ro

Doi braileni au obtinut medalii de aur la Campionatul European de jiu jitsu brazilian

Gheorghe Negru si Andrei Grosu, sportivi ai clubului Daos, s-au intors din Portugalia, unde a avut loc Campionatul European de jiu jitsu brazilian, cu medalii de aur.

Dintre sportivii romani care au participat la competitie, doar 4 au reusit sa cucereasca titluri europene, doi, Negru la seniori si Grosu la juniori, fiind braileni.

„In primul rand vreau sa multumesc tuturor celor care au facut posibil realizarea acestor rezultate, si vreau sa ii felicit pe cei doi pentru rezultatele obtinute. In mod special il felicit pe Negru Gheorghe care pentru a treia oara reuseste sa obtina un titlu de campion european la Lisabona, el demonstrand ca nici varsta, nici programul incarcat, nu impiedica performanta. El a reusit la Lisabona 4 victorii spectaculoase impunandu-se categoric in fata adversarilor sai. Vreau sa il felicit si pe Grosu Andrei pentru medalia obtinuta la juniori, el fiind un sportiv tanar, care promite mult pe viitor. Mentionez ca toate acestea au fost posibile prin munca, multe ore de antrenament alaturi de colegii din sala. Sper ca anul viitor sa reusim sa deplasam mai multi sportivi la Lisabona, de aceea tin sa multumesc sponsorilor pentru ajutorul acordat”, a declarat Daniel Cernat, antrenorul celor doi campioni.

Peste 4.000 de sportivi au participat la campionat.

Comentarii