stiri Braila – debraila.ro

Doar in Braila | I-a dat masina unui prieten fara permis, insa cu o conditie: proprietarul statea pe capota! | Soferul de ocazie a fugit cand au aparut politistii

Scena hilara in trafic: un tanar fara permis conducea o masina in timp ce proprietarul era pe capota. Totul s-a intamplat in seara zilei de 28 iunie, in jurul orei 20:00.

Politistii de la Ordine Publica au observat un autoturism care se deplasa pe strada Danubiului, spre strada Pensionatului, avand pe capota o persoana. Fara sa stea pe ganduri, oamenii legii au oprit masina, moment in care persoana aflata la volan a fugit.

Mare le-a fost mirarea politistilor atunci cand au aflat ca cel de pe capota, un baiat de 18 ani, era proprietarul masinii. Acesta i-a incredintat autoturismul unui prieten despre care stia ca nu detine permis de conducere.

In cele din urma, oamenii legii au dat si de soferul de ocazie, un brailean tot de 18 ani.

Cei doi tineri s-au ales cu dosar penal pentru savarsirea a doua infractiuni: conducerea unui vehicul fara permis de conducere si incredintarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care stie ca nu poseda permis de conducere.

Comentarii