stiri Braila – debraila.ro

DISPĂRUT | Brăileanul căutat de concubină a fost găsit: a plecat în Olanda, la muncă, fără să-i spună femeii!

A fost găsit brăileanul căutat de polițiști după ce concubina i-a anunțat dispariția la 112. Bărbatul, care îi spusese femeii că pleacă la muncă în București, a ajuns în Olanda.

După ce mass-media a făcut publică dispariția și, implicit, fotografia lui George Tică, acesta și-a sunat concubina, anunțând-o că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

“Femeia a revenit asupra sesizării și a precizat faptul că a fost contactată telefonic de concubinul său menționând faptul că este plecat la muncă in Olanda, fără a fi victima vreunei infracțiuni”, a transmis Poliția.

Știrea inițială:

Astăzi, 11 noiembrie, Poliția Orașului Făurei a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie din satul Filipești privind dispariţia concubinului său.

TICĂ GEORGE, în vârstă de 41 de ani, a plecat la muncă, în București, în dimineața zilei de 10 noiembrie, iar apoi, începând cu ora 18:30, nu i-ar mai fi răspuns femeii la telefon.

Semnalmente: 170 cm înălțime, corpolent, ochi verzi, păr negru scurt, semne particulare: un tatuaj de dimensiuni mici pe membrul superior stâng și unul în zona abdomenului.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: geacă de fâș de culoare roșu, pantaloni tip blug de culoare negru, pantofi sport de culoare alb.

Pentru TICĂ GEORGE a fost solicitată căutarea la nivel naţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care se află bărbatul sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

Comentarii