stiri Braila – debraila.ro

UPDATE | Bărbatul s-a întors acasă | DISPARIȚIE MISTERIOASĂ: Un brăilean din Găiseanca a plecat de la o petrecere și nu a mai ajuns acasă | Familia a anunțat Poliția | L-AȚI VĂZUT pe Costel Frangu?

UPDATE | Bărbatul s-a întors acasă. Potrivit Poliției, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Brăileanul ar fi ajuns în altă localitate după ce a plecat de la petrecere.

Știre inițială….

Brăilean dat dispărut de familie, căutat de polițiști. În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00:40, fiica bărbatului a anunțat Poliția.

O tânără, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Surdila-Găiseanca, a sesizat polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei cu privire la faptul că tatăl său a dispărut.

Mai exact, Costel Frangu, în vârstă de 53 de ani, ar fi participat, în seara de 7 septembrie, la o petrecere de la care a plecat în jurul orei 21:30, însă nu a revenit la domiciliu.

Semnalmente: 170 cm înălțime, aproximativ 85 kg, păr sur, culoare alb, tuns scurt, ochi căprui, prezintă o cicatrice pe unul dintre membrele superioare.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: tricou de culoare crem, cu dungi orizontale de culoare portocaliu, pantaloni de culoare gri închis cu picățele, fiind încălțat cu papuci de culoare albastru.

Pentru Costel Frangu a fost solicitată căutarea la nivel naţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care se află brăileanul sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

Comentarii