stiri Braila – debraila.ro

Directorul “Braicar”, SAH la primar | Dragomir ar fi vrut ca Sandulescu sa ia decizii ilegale pentru a preintampina greva

Cel putin asta sugereaza directorul “Braicar”, intr-o declaratie pentru DEBRAILA.ro.

Dupa ce primarul Marian Dragomir i-a reprosat public, in cadrul sedintei Consiliului Local Municipal, la care au participat si reprezentanti ai grevistilor, modul in care a gestionat problemele din cadrul societatii, care, in cele din urma, au dus la blocarea transportului public de calatori, Cornel Sandulescu, seful “Braicar”, lasa sa se inteleaga ca edilul ar fi avut asteptari mai putin legale din partea conducerii societatii.

Mai mult decat atat, Sandulescu nu-si insuseste criticile aduse de Dragomir.

“Intotdeauna, indiferent de situatie sau de desfasurarea activitatii, am cautat sa aplic toate masurile legale posibile, in toate situatiile. Daca ele sunt mai dure sau mai putin dure, daca sunt mai dulci sau mai putin dulci, asta este o alta chestiune. Legal, am facut tot ce legea mi-a dat dreptul. Am considerat ca toate actiunile mele se incadreaza pe calapodul legii”, a precizat directorul “Braicar” atunci cand a fost intrebat daca isi asuma reprosurile primarului cu privire la managementul societatii.

Printre altele, Dragomir a vorbit despre faptul ca Sandulescu ar fi protejat anumiti soferi, proveniti de la firmele de maxi-taxi, pe care nu i-ar fi sanctionat atunci cand au fost prinsi pe picior gresit.

 

 

 

Sursa foto: MD Press

Comentarii