stiri Braila – debraila.ro

DESTIN TRAGIC | La 21 de ani, Daniela a murit dupa ce a stat 3 saptamani in spital | Un copac ii cazuse pe masina, cand se afla la volan

La doar 21 de ani, Daniela Mirescu a murit, vineri, pe patul Spitalului Judetean de Urgenta „Sf. Andrei” din Galati. Din nefericire, tanara a pierdut lupta cu viata dupa trei saptamani de la tragicul moment care i-a adus, in cele din urma, sfarsitul.

Pe 29 decembrie, Daniela se indrepta spre casa, in comuna Stancuta, dupa ce fusese la cumparaturi, in Braila. Pe drum, un copac a cazut pe masina condusa de braileanca. La prima vedere, incidentul a parut unul usor, insa ce a urmat a picat ca un trasnet.

Desi, initial, a ajuns la spital pe picioarele sale, medicii au descoperit, in urma unor investigatii de specialitate, ca impactul dintre arbore si autoturism a lasat urme grave.

Lovita la cap, tanara a fost transferata la Galati, la Neurochirurgie, fiind supusa unei interventii chirurgicale. Momentul critica parea depasit. A urmat, la aproximativ o saptamana, o alta operatie, prag pe care Daniela l-a depasit din nou.

Familia si prietenii asteptau ca tanara sa se refaca si sa se intoarca la viata pe care o iubea atat de mult. Toti o stiau puternica, luptatoare.

Avea o relatie frumoasa si isi dorea din suflet sa ajunga in fata altarului cu cel pe care il purta in inima.

Fulgerator, in dimineata zilei de 18 ianuarie, inima Danielei a incetat sa bata. 

Comentarii