stiri Braila – debraila.ro

Deputatul Popa (PNL), un nou atac la presedintele CJ: „Sunteti inapt din toate punctele de vedere. Zero realizari. Incompetent. Ar trebui sa va fie rusine!”

Deputatul Alexandru Popa, presedintele Organizatiei Judetene PNL, a lansat un nou atac virulent la adresa social-democratului Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, pe care il descrie ca fiind „un presedinte cu zero realizari, zero proiecte si fara viziune”.

Mai mult decat atat, liderul liberalilor sustine ca europarlamentarul Mihai Tudose, vicepresedinte PSD, ii scrie discursurile lui Chiriac, in timp ce Ionel Epureanu, vicepresedintele Consiliului Judetean, ar conduce, in realitate, institutia.

„La cate probleme nerezolvate sunt in judetul Braila, pe dansul (n.r. Francisk Iulian Chiriac) il framanta ce fac liberalii. Nu ma mir, fiindca daca nu poate rezolva problemele judetului, nici n-are rost sa se framante prea mult din cauza lor. (…) El vorbeste despre faptul ca noi, liberalii, ne laudam ca am investit in sistemul de irigatii. Da, domnule Chiriac, ca urmare a acestor investitii am reusit sa pompam apa pe unele canale de irigatii pe care nu s-a mai pompat apa de vreo 24 de ani. Spuneti ca ne laudam cu proiecte legate de caile ferate care nu sunt ale noastre; da, domnule Chiriac, caile ferate sunt toate ale dvs. Va deranjeaza ca se mai duc si altii in afara de membrii PSD la santierul podului peste Dunare. Nu stiu ce treaba aveti dvs cu cine se duce sau nu se duce la pod, cine isi face sau nu-si face poze la pod, fiindca nu este proiectul dvs sau al Consiliului Judetean. Vad ca PSD-istii au o pasiune cu numaratul: dvs le numarati unora pozele, asa cum in urma cu niste ani un sef PSD ii invita pe unii sa-i numere ouale. Poate ca ar fi mai bine ca dvs sa vorbiti despre ce faceti la Consiliul Judetean, nu despre ce fac altii. Si chiar daca vorbiti despre Consiliul Judetean Braila, dvs nu aveti niciun merit in ceea ce se face acolo, pentru ca sunteti un presedinte incompetent. Terminati cu atacurile la adresa liberalilor si vedeti-va de treaba la CJ, pentru ca opinia publica s-a saturat de dezinformarile dvs de doi lei!”, afirma Popa.

Parlamentarul a mai precizat faptul ca seful judetul este „inapt din toate punctele de vedere”, reprosandu-i faptul ca i-a delegat „cele mai importante atributii” lui Ionel Epureanu, vicepresedintele Consiliului Judetean.

„Consiliul Judetean Braila este condus de 30 de ani de PSD si judetul Braila este la coada tuturor clasamentelor nationale. Ar trebuie sa va fie rusine! in afara de gargara nu faceti nimic, realizarile dvs ca presedinte al Consiliului Judetean sunt zero. Cred ca sunteti pe ultimul loc intre presedintii de consilii judetene din tara, sunteti inapt din toate punctele de vedere. Nu sunteti in stare nici macar sa va asumati atributiile de presedinte al Consiliului Judetean. De acum inainte puneti-l pe domnul vicepresedinte Epureanu sa vorbeasca in locul dvs, ca dvs sunteti presedinte al Consiliului Judetean doar cu numele, de la inceput i-ati delegat cele mai importante atributii dumnealui. Domnul Epureanu este adevaratul presedinte al Consiliului Judetean, nu dvs. Nu sunteti in stare sa construiti nimic pentru judetul Braila; dar sincer, nici nu am pretentia sa construiti ceva in judet, fiindca dupa cum se vede, nu sunteti in stare sa fiti presedintele Consiliului Judetean decât cu numele. Consiliul Judetean il conduce in locul dvs domnul Epureanu si discursurile vi le scrie domnul Tudose. Dvs ce faceti toata ziua, nu va plictisiti in birou?”, a conchis sursa citata.

In urma cu doua saptamani, Alexandru Popa l-a avertizat pe seful CJ cu privire la o eventuala „cadere de la inaltime”, care, potrivit deputatului, ar produce „buba la cap”.

Comentarii