stiri Braila – debraila.ro

Deputatul Popa (PNL), mesaj pentru PSD-isti: „Mai copii, nu va jucati cu mine!”

Deputatul Alexandru Popa (PNL) s-a aratat deranjat de ironiile celor doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean, social-democratii Ionut Ciprian Dobre si Ionel Epureanu, care, printre altele, l-au numit „mini-deputat” si au vorbit despre banii pe care comuna Ciresu, al carui primar este tatal parlamentarului, i-a primit, la sfarsitul anului trecut, de la Guvernul Orban.

Intr-un text publicat pe o retea de socializare, Popa a afirmat ca „PSD-istii fierb in suc propriu”, vorbind despre „slugarnicie”.

„Pana maine mai gasiti doi trei rataciti prin partid care sa-si arate slugarnicia… Domnule presedinte (n.r. Francisk Chiriac, presedintele CJ) cand serviti masa va mesteca un vice dumicatul inainte, sau chemati un deputat sa va ajute? Daca nu va raspunde domnul europarlamentar Mihai Tudose la telefon 24h voi intrati in depresie si va pierdeti busola! PS. Mai copii, nu va jucati cu mine!”, a scris sursa citata.

Dobre (PSD), vice CJ, despre Popa (PNL): „Mini-deputat! Pai care sunt fondurile europene atrase la Ciresu de bunul sau tata? Guvernul a directionat sume colosale tatalui deputatului”

Popa, deputat PNL, despre seful CJ: „De ce se induce ideea ca un primar PSD-ist, la Viziru, ar obtine mai multe fonduri decat un primar liberal?”

Comentarii