stiri Braila – debraila.ro

Deputatul Popa EXPLICĂ episodul “M*ie”, dar nu își cere scuze: “Îmi place să ascult lăutarii! Am o situație financiară bună. Nu vedeți ca sunteți penibili?”

După două zile în care scandalul generat de filmulețul cu dedicația obscenă venită din partea PNL Brăila a făcut înconjurul ziarelor și televiziunilor, deputatul Alexandru Popa, șeful liberalilor brăileni, a venit cu o explicație.

Nu și-a cerut scuze în mod public, așa cum au făcut liderii de la București ai partidului, ci a lansat un atac la PSD și a vorbit despre calitățile care îl recomandă pentru a fi un bun exemplu pentru tinerii din politică.

Mai mult decât atât, parlamentarul recunoaște că îi place să asculte lăutarii și, “uneori”, manele, subliniind faptul că are “o situație financiară bună, pe care am obținut-o fără să fac afaceri cu statul, doar din activități private”.

Explicațiile deputatului Popa, președintele PNL Brăila:

“(…) Văd cât de îngrijorați se arată primarul Marian Dragomir (PSD) și președintele Consiliului Județean, Iulian Francisk Chiriac (PSD) că niște tineri liberali care au vorbit urât la o petrecere ar putea ajunge să ne conducă județul și țara la un moment dat și ne-ar duce pe toți de râpă. Și mai sunt îngrijorați de exemplul pe care îl dau eu tinerilor brăileni, liberali și nu numai.

Până una-alta, dincolo de petrecerile la care am participat eu în urmă cu mai mult de 10 ani, dincolo de faptul că-mi place să ascult lăutarii și dincolo de faptul că ascult uneori și manele, sunt un fermier care știe meserie, am obținut rezultate recunoscute în domeniul meu, am accesat fonduri europene, fac investiții importante și am o situație financiară bună, pe care am obținut-o fără să fac afaceri cu statul, doar din activități private. Nu mi-am clădit cariera exclusiv pe slujbe și funcții obținute cu ajutorul partidului și acum, ca președinte, nu sunt doar o marionetă dirijată de altcineva, așa cum sunt alții.

(…)

Domnii Dragomir și Chiriac n-au nicio problemă că oameni ca Gheorghe Bunea Stancu, Costică Dobre sau George Paladi au ocupat sau ocupă de ani de zile niște funcții publice ca reprezentanți ai PSD, dar sunt îngrijorați că niște tineri liberali care au înjurat PSD la o petrecere ar putea ajunge să conducă județul și tara?

PNL Brăila i-a retras sprijinul politic unui primar care a avut un comportament nedemn și a anunțat că acesta nu va mai candida în numele partidului la viitoarele alegeri.

PSD Brăila a susținut un primar care a fost condamnat pentru proxenetism și participare într-un grup infracțional organizat, într-un dosar în care membrii rețelei au fost acuzați că au racolat fete din România, unele fiind minore și le-au obligat să se prostitueze în Grecia și Spania, exercitând uneori violențe asupra lor. Și același PSD Brăila, prin vocea președintelui său, anunță că cel mai probabil, Dobre va fi candidatul social-democraților și în 2024. Despre ce vorbim?

Și mai și generalizați, ca și cum toți tinerii liberali din Brăila ar fi niște „golani”. Dacă și noi am generaliza, am putea trage concluzia că toți PSD-iștii din Brăila sunt precum Costică Dobre.

Uitați-vă mai bine la bârna din ochiul vostru, înainte de a arăta cu degetul la scobitoarea din ochiul altuia!

Nu vedeți că sunteți penibili?”

GOLĂNEALA PNL-ului lui Popa a făcut de râs Brăila în toată țara: Dedicația cu „M*ie” a venit „de la Brăila, se știe!” | Șefii de la București au vorbit de „mitocani” și și-au cerut public scuze

Comentarii