stiri Braila – debraila.ro

Deputatul Mihai Tudose (PSD): „Nu sunt ofiter acoperit!”

Dupa condamnarea la doi ani de inchisoare cu suspendare a lui Liviu Dragnea, liderul social-democratilor, in dosarul „Referendumul”, fostul premier Victor Ponta a precizat pe Facebook ca Dragnea nu ar trebui sa demisioneze de la sefia partidului pentru a nu ii lasa pe „ofiterii acoperiti sau nu” sa preia puterea in PSD.

Ponta a revenit cu o alta postare pe reteaua de socializare, mentionand ca nu a facut referire la Valeriu Zgonea, ci „la un vicepresedinte PSD, fost ministru in Guvern”.

Presa centrala a speculat ca persoana la care face referire Victor Ponta ar fi deputatul Mihai Tudose, fost presedinte PSD Braila si fost ministru al Economiei in Guvernul Ponta IV. Tuose a negat vehement.

„Nu sunt ofiter acoperit si nici nu-mi doresc sa preiau puterea in partid”, a declarat parlamentarul brailean pentru News.ro.

Si Dragnea a spus, intr-o declaratie pentru Antena 3, ca nu crede ca Mihai Tudose este ofiterul acoperit despre care a vorbit fostul premier. Tot presedintele PSD a cerut comisiilor parlamentare de control asupra serviciilor secrete sa lamureasca situatia.

Comentarii