stiri Braila – debraila.ro

Deputatul Meirosu (ProRomania), MESAJ pentru braileni: „Stim cu totii ca la Braila exista o multitudine de probleme. Sa ducem Braila acolo unde merita!”

Deputatul Emilia Meirosu, care a demisionat recent din PSD si s-a alaturat proiectului politic al fostului premier Victor Ponta – „Pro Romania”, arata, intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, ca isi doreste sa preia de la braileni solutii pentru problemele Brailei, intrucat „dialogul cu oamenii reprezinta cea mai realista abordare asupra politicilor si deciziilor ce sunt adoptate de catre oamenii politici”.

„In acest moment sunt parte a unui nou proiect politic de constructie, alaturi de echipa Pro Romania, o echipa cu oameni tineri si inimosi, capabili, cu experienta care isi asuma un alt fel de a face politica. Ideea noastra de a face politica este diferita fata de ceea ce s-a intamplat in ultimii aproape 30 de ani. Ne dorim o politica in stil „PRO”- Pro Romania, Pro Europa, Pro romani! Stim cu totii ca la Braila exista o multitudine de probleme care isi astepata rezolvarea. Exista cetateni nemultumiti, dar si cetatenii care au solutii viabile ce pot fi puse in aplicare cu succes. Da, cetateanul este o resursa inepuizabila de idei si solutii. De aceea, imi doresc ca toti cetatenii sa participe la identificarea problemelor, dar si a solutiilor. Pana la urma ei stiu cel mai bine ce nevoi au si cum acestea ar putea fi rezolvate, astfel incat viata lor sa fie mai usoara. Sunt convinsa ca politicienii trebuie sa se afle in mod constant in randul oamenilor, pentru a putea afla de la ei care sunt cele mai bune solutii pentru problemele lor”, a precizat Meiorsu.

Parlamentarul ii invita pe braileni sa identifice impreuna problemele si solutiile, mentionand ca „ideile constructive vin din randul comunitatii”: „De aceea, va invit sa prioritizam obiectivele, sa ducem Braila acolo unde merita. Politica pe care o voi face se va baza pe ideile brailenilor, pe dorintele lor si, cel mai important pe solutiile lor. Sunt convinsa ca initiativa noastra, centrata pe ideea de constructie, deschidere si progres, va determina cat mai multi cetateni sa ni se alature!”

Comentarii