stiri Braila – debraila.ro

Deputatul Emilia Meirosu s-a inscris in PNL | „Am facut cea mai responsabila alegere”

Deputatul Emilia Meirosu s-a inscris in PNL, dupa ce, la sfarsitul anului trecut, a demisionat din ProRomania.

Contactata telefonic, Meirosu a precizat ca a luat decizia de a se alatura liberalilor intrucat „situatia actuala din Romania cere doar responsabilitate si echilibru”.

„Am facut cea mai responsabila alegere. Romania trece, la fel ca intreaga lume, printr-un moment extrem de dificil, in care nu e loc de populisme sau razboaie inutile. Situatia actuala din Romania cere doar responsabilitate si echilibru din partea clasei politice. M-am inscris in PNL dupa ce am discutat cu oamenii care m-au sustinut mereu si al caror deputat sunt. Le-am ascultat opiniile si am decis sa fiu de partea celor responsabili in vremuri de rastriste”, a declarat parlamentarul.

Emilia Meirosu a candidat pe lista PSD pentru Camera Deputatilor la alegerile parlamentare din 2016, insa a demisionat din partid in mai 2018, manifestandu-si public nemultumirea fata de modul in care Liviu Dragnea si Viorica Dancila conduc formatiunea politica si Guvernul.

Ulterior, Meirosu a preluat conducerea Organizatiei Judetene ProRomania, din care a facut parte si europarlamentarul Mihai Tudose.

Comentarii