stiri Braila – debraila.ro

„DEMISIA directorului CUP”. REACȚIA categorică a primarului și președintelui CJ după dezvăluirile DEBRAILA: „Este de netolerat așa ceva!” / „Demisia imediată este singura opțiune”

Șefii administrației locale îi cer public demisia lui Silviu Mangiurea, managerul Companiei de Utilități Publice „Dunărea”, după dezvăluirile DEBRAILA.ro. Timp de două zile, angajați și utilaje ale CUP „Dunărea” s-au aflat pe proprietatea lui Mangiurea, cu scopul de a îi curăța grădina și livada de crengile și trunchiurile de copac rupte de viscol.

Contactați telefonic, atât primarul Marian Dragomir, cât și Francisk Iulian Chiriac, președintele Consiliului Județean, au precizat faptul că Mangiurea ar trebui să renunțe la fotoliul de șef al companiei.

„Demisia imediată este singura opțiune din punctul meu de vedere. O astfel de situație nu poate fi acceptată. Nici nu cred că merită alte comentarii”, ne-a declarat primarul Dragomir.

Și Francisk Iulian Chiriac, președintele CJ, a criticat faptul că Silviu Mangiurea a folosit în scop personal angajați și utilaje ale CUP „Dunărea”, arătând că „este de netolerat așa ceva”.

„Cum să procedezi așa? Este de netolerat așa ceva, iar explicația directorului Mangiurea este cu atât mai ridicolă. Domnul Mangiurea ar trebui să își dea demisia, cred că este o chestiune care ține de onoare. Dacă există onoare acolo, demisia este calea”, a subliniat și Chiriac.

În acest moment, Mangiurea conduce CUP „Dunărea” în urma unui concurs, iar demiterea lui poate veni doar în urma unor demersuri birocratice ale consiliului de administrație al companiei, cu respectarea legislației. Altfel, directorul ar putea depune o acțiune în instanță pentru nerespectarea prevederilor din contract, iar un eventual câștig de cauza l-ar readuce pe fotoliul de șef al CUP.

FOTO EXCLUSIV | Angajați și utilaje CUP „Dunărea”, LA MUNCĂ pe moșia ȘEFULUI companiei, două zile la rând | EXPLICAȚIA lui Mangiurea: aruncă VINA pe „bătrânul” care îi îngrijește curtea 

Comentarii