stiri Braila – debraila.ro

Delia Rasnoveanu (PSD), singurul candidat inscris la concursul pentru fotoliul de manager al Spitalului Judetean | „M-am inscris cu gandul de a face ceva bun la spital”

Actualul manager interimar al Spitalului Judetean, medicul epidemiolog Delia Rasnoveanu (PSD), este singurul candidat inscris la concursul pentru functia de manager al celei mai mari unitati spitalicesti din judetul Braila. Dosarul de inscriere si proiectul de management s-au putut depune pana joi, 17 august, la ora 14:00.

Pe 23 august, pe site-ul spitalului vor fi publicate proiectele de management ale candidatilor care au trecut de selectie.

Rasnoveanu a declarat pentru DEBRAILA ca s-a inscris la concurs „cu gandul de face ceva bun la spital si pentru ca lucrurile sa mearga mult mai bine”.

„Era mai interesant daca aveam contracandidati, dar pentru mine e la fel. Eu am gandirea mea, proiectul meu, la care am muncit mai bine de o luna”, a spus actualul manager interimar al SJU.

Cinci zile mai tarziu, candidatii isi vor sustine proiectul in fata comisiei, iar in aceeasi zi vor fi afisate rezultatele celei de a doua etape. Pe 30 august, dupa solutionarea contestatiilor, se va afla numele celui care va conduce Spitalul Judetean pana in 2020.

Presedintele comisiei de concurs este noul presedinte al Consiliului de Administratie al spitalului, consilierul judetean independent Marian Capatana.

Foto: MD Press

Comentarii