stiri Braila – debraila.ro

De la volan, direct in spatele gratiilor | Arestat la domiciliu, un tanar brailean a iesit la plimbare cu masina

Marti, 25 aprilie, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au incarcerat pe un brailean de 30 de ani, care a incalcat obligatiile stabilite de instanta cu privire la masura arestarii la domiciliu.

Mai exact, in dimineata zilei de 6 octombrie 2015, la ora 4:30, barbatul, impreuna cu alte trei persoane, i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui barbat, pe care l-ar fi deposedat de un telefon mobil si suma de 600 de lei, pe o strada din municipiu.

Politistii au intocmit in cauza dosar penal pentru talharie calificata, iar pe numele tanarului Judecatoria Braila a dispus, la data de 27 iunie 2016, masura arestului la domiciliu, fata de celelalte trei persoane, fiind, de asemenea, luate masuri preventive.

La data de 5 aprilie, dupa ce a fost verificat la domiciliu de catre oamenii legii, braileanul a fost depistat de catre politistii de la Ordine Publica in timp ce conducea un autoturism.

Astfel, cinci zile mai tarziu, Judecatoria Braila a admis sesizarea politistilor de investigatii criminale, de inlocuire a masurii arestului la domiciliu cu masura arestarii preventive.

Marti, 25 aprilie, pe numele suspectului a fost emis mandatul de arestare preventiva, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ.

Comentarii