stiri Braila – debraila.ro

De la razboi, la iubire! | Draghincescu, numita SUBPREFECT al Brailei de PNL

Simona Draghincescu, care, recent, a renuntat la fotoliul de consilier judetean, a fost numita, vineri seara, subprefect.

Guvernul Orban a aprobat hotararea privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Braila de catre Draghincescu.

Pentru a fi functionar public si a respecta astfel conditia ceruta de legislatia in domeniu, la fel ca in cazul prefectului Catalin Boboc, Simona Draghincescu s-a angajat la Parlament, ca si consilier parlamentar la cabinetul chestorului Camerei Deputatilor, deputatul liberal Laurentiu Leoreanu.

Draghincescu a devenit astfel al doilea subprefect al judetului, dupa numirea Vasilicai Vilcu din urma cu patru luni de zile.

Numirea Simonei Draghincescu este, cel putin, una bizara, tinand cont ca de faptul ca aceasta a fost, de departe, unul dintre cei mai vehementi si aprigi critici ai PNL pe plan local. Razboiul public al fostului politician cu liberalii a fost unul de lunga durata, presarat cu acuzatii extrem de grave si, de cele mai multe ori, cu jigniri.

Ani de zile, sub tirul de declaratii belicoase ale Simonei Draghincescu a fost chiar Alexandru Danaila, actualul presedinte al Organizatiei Judetene PNL, dar si prefectul Catalin Boboc.

In mediul politic se discuta despre faptul ca PNL a numit-o subprefect pe Draghincescu pentru ca fostul consilier judetean sa nu mai candideze la alegerile locale.

Comentarii