stiri Braila – debraila.ro

De 1 martie, politistii le-au „amendat” cu lalele pe soferite | Oamenii legii au adus zambete si pe fata pacientelor de la Spitalul Judetean

Politistii braileni, insotiti de un lucrator al Registrului Auto Roman, au oferit flori brailencelor, dar si recomandari privind prevenirea accidentelor si a talhariilor. A devenit deja o traditie ca oamenii legii sa marcheze sosirea primaverii in acest mod.

12 politisti de la Rutiera si de la Compartimentul de Prevenire a Criminalitatii au tras pe dreapta zeci de soferite, atat in fata Palatului Administrativ, cat si in zona sensului giratoriu de la Mall. Doamnele si domnisoarele au primit cate o lalea, dar si sfaturi despre cum sa evite accidentele si cum sa se fereasca de hoti. Nici brailencele aflate pe trotuar nu au scapat de coloratele „amenzi” ale politistilor.

Dupa ce au incheiat actiunea pe strazi, oamenii legii au vizitat Spitalul Judetean, unde au daruit flori pacientelor, dar si asistentelor si doctoritelor.

Frumoasa initiativa a Inspectoratului de Politie Judetean s-a incheiat la ora 11:00, nu inainte ca angajatele si clientele din Mall sa primeasca, la randul lor, lalele.

Comentarii